mysteryland vlag

De nieuwe samenleving; in de winkel, horeca en op kantoor

Wij belichten hieronder een aantal van onze speciale producten welke bedrijven (horeca, scholen, kantoren, winkels) kunnen helpen in de “nieuwe samenleving”. Het zijn producten die helpen om veiliger te werken of om 1,5 meter afstand te houden. Wij leveren een totaal concept inclusief inrichting of montage.

Afstand houden in de praktijk; het nieuwe winkelen

Om de komende weken ons voor te bereiden op de nieuwe economie is het goed als bedrijf te kijken naar de mogelijkheden en uitdagingen die we gaan tegenkomen en de rol die wij daar als M2 Printing in kunnen spelen.

Laten we eerst eens kijken wat de verwachtingen nu zijn, met als uitgangspunt dat ons land niet voor altijd in lockdown kan blijven. Uiteraard kunnen we de gezondheid niet uitruilen voor economie en terugkeren naar de situatie zoals die was is uitgesloten, maar met het dalen van de druk op de ziekenhuizen is de roep om het versoepelen van de maatregelen vanuit het bedrijfsleven en de rest van de maatschappij natuurlijk luid. De regering begrijpt ook dat het stilleggen van de economie op termijn wellicht meer schade aanricht dan het coronavirus ooit gaat doen. De oplossing: de 1,5 meter economie.

Praktisch zal dat betekenen dat we op alle terreinen ruimtes moeten gaan afbakenen, de bestaande ruimtes beter moeten gaan indelen en via duidelijke signing de consument de juiste kant en richting op gaan sturen. In winkels kunnen er looppaden gemaakt worden met markeertape en de klant kan met borden, stickers of plafondhangers er attent op wordt gemaakt dat hij slechts een kant op kan en het hele rondje door de winkel moet afmaken om een vergeten boodschap toch uit het schap te halen. Het voorbeeld van Ikea en zijn loopplan voor de winkels kan hier als voorbeeld dienen.

(tekst gaat door onder afbeelding).


Naast signing in de winkel zelf kunnen er bij de ingang en uitgang handwas stations komen en kunnen er nummers worden getrokken om te voorkomen dat er te veel mensen in de winkels komen. Met slimme apps kan de klant zelfs een melding krijgen wanneer het rustig is en kan hij wellicht tijd reserveren om te komen winkelen.

Dan het personeel: dat moet natuurlijk goed beschermd worden. Een zieke collega in de winkel kan voor enorme problemen zorgen op de werkvloer. Daarom is de oplossing die we de afgelopen weken hebben gezien met simpele transparante zeilen natuurlijk maar een lapmiddel. Voor de komende maanden moet een kassamedewerker met een goede en veilige behuizing veilig zijn werk kunnen doen, zonder het risico te lopen klanten te besmetten of zelf besmet te worden.

De mens staat bekend om zijn capaciteit om zich snel aan een veranderende omgeving aan te passen. Zo zullen we deze zomer en het najaar het nieuwe winkelen zien ontstaan en wij hopen daar als M2 Printing ons steentje aan te kunnen bijdragen.

Vrijwel voor alle zaken die wij hierboven beschrijven heeft M2 Printing een goede en betaalbare oplossing. Wij staan altijd klaar om u te adviseren en te helpen.

vrijblijvend advies

Er is nog geen formulier om weer te geven.
Naar boven
youtube