Vacatures

Werken bij M2 printing

Wij zijn een full service printbedrijf in Enkhuizen, dat zich heeft gespecialiseerd in groot formaat printen. Met zo'n 35 mensen werken we iedereen dag voor klanten als DIDI, G-Star, LowLands, Aston Martin, The Inside Standbouw, ID&T en HEMA. Wij leveren Amazing printoplossingen, door onze klanten op elk moment te laten profiteren van de kennis en innovatie van ons bedrijf. Met deze printoplossingen versterken wij de zichtbaarheid van onze klanten en helpen we ze opvallen en groeien.

Vanwege aanhoudende groei, zijn wij op zoek naar:

Chauffeur (M/V)

Met (vroeg) pensioen en nog graag actief? Dan biedt M2 Printing een ideale combinatie van klantcontact en vrijheid! Wij zoeken namelijk chauffeurs om onze orders naar de klanten te brengen. Actieve en klantvriendelijke mannen en vrouwen die het leuk vinden om van tijd tot tijd te worden opgeroepen, om voor M2 Printing de orders naar klanten (in het hele land) te brengen. Onze ervaring leert dat deze baan bij uitstek geschikt is voor pensionado's.
Naast een mensgerichte collega, zoeken wij natuurlijk iemand die in het bezit is van een geldig rijbewijs B.

Wat bieden wij?
  • Een welverdiende vergoeding;
  • Werken in het leukste team van Enkhuizen;
  • Fluitend naar je werk;
  • Je geeft zelf aan wanneer je kunt werken.
Ben je geïnteresseerd in de hierboven omschreven functie? Mail jouw cv en motivatie vóór  naar solliciteren@m2printing.nl. Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen? Bel of mail naar M2 Printing (contactpersoon Menno Muller): 088-5060200.
Productie medewerker

Allround  Medewerker (M/V) (Fulltime)

Functieprofiel
Je bent onderdeel van een jong team dat zich fysiek bezig houdt met het afwerken, verpakken en verzenden van diverse printmedia. Verder zal je assisteren bij diverse werkzaamheden op de werkvloer.

Check de video voor een impressie van jouw toekomstige werkplek!

Voorwaarden:
  • Je bent sterk;
  • Je bent flexibel (geen 9-5 mentaliteit), eventuele avonddiensten en soms een zaterdagdienst zijn voor jou geen probleem;
  • Je hebt een proactieve houding.
Wij bieden:
  • Een goede beloning op basis van jouw ervaring en vaardigheden;
  • Een informele werksfeer.
Ben je geïnteresseerd in de hierboven omschreven functie? Mail jouw cv en motivatie vóór 31 december 2019 naar solliciteren@m2printing.nl. Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen? Bel of mail naar M2 Printing (contactpersoon Peter Molenaar): 088-5060200.


 
Naar boven
youtube