mysteryland vlag

Productie en montage LevensgroOT Roulettespel

In opdracht van TBWA/NEBEKO heeft M2 Printing de printproductie en montage verzorgd voor een levensgroot roulettespel op het Rembrandtplein in Amsterdam.

Na gesprekken met de opdrachtgever, adviseerde de specialisten van M2 Printing in de keuze van het materiaal en de montage. De folie moest tijdelijk goed blijven zitten, maar mocht geen lijmresten achterlaten bij het verwijderen van de folie. Uitdagingen waren o.a. de blinde geleide stoeptegels en de weersomstandigheden.
Na enkele testen adviseerde M2 Printing om een speciale betonfolie met antislip laminaat te gebruiken. De folie moest onder behoorlijke tijdsdruk worden gemonteerd. In een korte tijd, wanneer er geen trams zouden rijden, moest de folie op de straat aangebracht worden. Met föhns werd de folie op de geleide strook gemonteerd.

Het spel: In iedereen zit een speler

De tramhalte aan het Rembrandtplein in Amsterdam werd door M2 Printing voorzien van een sticker van 30 meter lang, met daarop de nummers 0-36 van een roulettespel. Ergens op de zijkant van de tram werd (telkens op een andere plek) een roulettekogel geplakt. De tramreizigers en andere voorbijgangers werden uitgenodigd om mee te spelen door op een nummer te gaan staan en daarmee te gokken waar de roulettekogel stopte. De winnaars werden direct beloond door twee croupiers die het spel begeleidden.
 

Gerelateerde producten

MEER PROJECTEN

Naar boven
youtube