Printen

"Digitaal printen, in elk formaat, op elk materiaal"

Digitaal groot formaat printen vraagt om het juiste team en het juiste machinepark. Door onze jarenlange ervaring met printen op grootformaat weten we precies wat we willen en wat we als team moeten doen om het beste resultaat te krijgen. En daar hebben we de beste machines bij gezocht. Printers en afwerkingmachines die voldoen aan onze hoge eisen. Neem vooral eens contact met ons op voor een uitdagende opdracht. We zullen u verbazen met onze kennis en printkwaliteit.

Groot formaat printers

Met de plaatsing van de twee nieuwe 5 meter brede VUTEk GS5000r printers is in 2012 een grote stap voorwaarts gezet. Het zijn uiterst betrouwbare printers met een uitmuntende kwaliteit, briljante kleuren en een hoge productiesnelheid. In het vijf meter segment van UV-printers heeft deze printer de beste prijs/kwaliteit verhouding voor de klant. Een ander pluspunt is dat de printer roll to roll wit kan printen voor backlit toepassingen en dat is vrij uniek in Nederland.

Opdrachtgevers die onze vestiging bezoeken zijn vooral onder de indruk van de nette en efficiënte manier van werken en de snelheid waarmee de gewenste hoge kwaliteit kan worden gerealiseerd.
 

vinyl, frontlit, textiel of plaatmateriaal

In 2013 is er een Mimaki sublimatieprinter bijgekomen en per februari 2014 is er een nieuwe VUTEk vlakbedprinter bij. Opdrachtgevers kunnen dus op elk gebied van digitaal printen bij ons terecht.

Op het gebied van sublimatie heeft M2 Printing onderzoek gedaan naar de mogelijkheid om Pearl/Dynajet Backlitdoek te sublimeren. Dit is door vele collega’s geprobeerd echter zonder het gewenste resultaat. Het is ons gelukt om na een aantal maanden testen een perfecte sublimatie Backlit print te leveren op dit specifieke materiaal. Hiermee hebben we dus een serieuze troef in handen.
 

afwerking

Ons pand in Enkhuizen heeft een zeer ruime werkvloer, waar alle soorten materialen en formaten op afgewerkt kunnen worden. Daarbij beschikken we over de grootste Zund Flatbed Cutter (snijmachine), een Miller lasmachine en uiteraard verschillende ringmachines. Bekijk hier ons machinepark op een rijtje.
 
VUTEk GS5000rVUTEk QS2PROMimaki JV5-320DS
Epson Sure Color S30600Zund Flatbed Cutter (Zund G3 XXXL)Miller lasmachine
RingmachineNaai apparatuurBubble free applicator
Naar boven
youtube