montage

Gecertificeerde monteurs

Onze monteurs zorgen voor montage op iedere denkbare locatie in binnen- en buitenland. Dat doen ze snel, deskundig en veilig. Onze monteurs zijn in het bezit van alle noodzakelijke certificaten.
Onze monteurs zijn gespecialiseerd in:

Outdoor montage:

Indoor montage:

Bestickering montage:

  • Het monteren van een enkele snijtekst t/m een volledige full colour wrap van auto, bus, vrachtwagen, boot of vliegtuig;
  • Het monteren van alle soorten (raam)folies;
  • Het monteren van floorgraphics;
Doordat wij eenvoudig en snel kunnen opschalen qua capaciteit, kunnen wij u ook assisteren bij de grotere producties zoals aankleding voor beurzen, evenementen en  festivals. Geen uitdaging is te groot en geen gevel te hoog, maar veiligheid gaat voor alles.

M2 Printing hanteert korte lijnen. De klanten en monteurs hebben direct contact met de projectmanager, welke veelal 24 uur  per dag te bereiken is. Met name bij grotere producties is de projectmanager vanaf het begin af aan betrokken. Doordat we zelf de productie én de montage in eigen huis hebben, is er geen ruimte voor "ruis" en bent u verzekerd van een schitterened product en een oplevering conform deadline!

Omdat M2 Printing ook het ‘inmeten’, de Elektra, de windkrachtberekening en/of de Klic-melding kan verzorgen, zijn wij een partij dat projecten van A tot Z voor u kan uitvoeren.

M2 = JUST AMAZING SERVICE
Naar boven
youtube