Vlaggen en vlaggenmasten

Vlaggen met vlaggenmasten

 

Een vlag is een populair reclamemiddel, ze zijn zowel binnen als buiten te gebruiken, ze communiceren goed uw merknaam of boodschap en kunnen tevens als een mooie versiering dienen. Met een vlag geeft u dan ook het perfecte visitekaartje af van uw instelling of bedrijf.

Vlaggen hoeven niet altijd groot te zijn. Heeft u maar weinig plaats maar wilt u toch opvallen dan bieden kioskvlaggen uitkomst. Kioskvlaggen nemen namelijk weinig ruimte in maar blinken wel uit. 

 

VLAGGEN bedrukken

M2 produceert alle vlaggen in ons eigen machinepark. Bij het maken van de vlaggen wordt sublimatie als printtechniek gebruikt. Voor grote oplages is het ook mogelijk om uw vlaggen te zeefdrukken. Heeft u vragen over het bedrukken van vlaggen neem dan contact met ons op. 
 

Vlaggenmasten en accessoires

Bij M2 kunt u niet alleen terecht voor het bedrukken van uw vlaggen, wij verzorgen ook alle toebehoren die bij het plaatsen van een vlag van toepassing zijn. Denk aan vlaggenmasten en accessoires zoals cilindrische en conische aluminium masten en conische polyester masten.

Vlaggenmasten worden tegenwoordig vaak voorzien van een banieruithouder met draaitop t.b.v. verticale banieren. Op deze manier is de boodschap op de vlag, zoals uw merknaam of boodschap, ook als er geen wind staat, altijd leesbaar. Om uw boodschap nog meer op te laten vallen is het daarbij mogelijk om de vlaggenmast te verlichten. En voor de veiligheid kan er ook een anti-diefstalsysteem op de mast worden geplaatst. 

 

Vlaggen eigenschappen

  • Voordelig en effectief promotiemiddel
  • Snel leverbaar in iedere afmeting en oplage
  • Eersteklas kwaliteit voor duurzaam gebruik
  • Perfecte afwerking en brandveilig
  • Goed inzetbaar op evenementen, als retail signing en outdoor signing

 

Overzicht M2 vlaggen producten


Meer van onze producten bekijken?

Bekijk onze producten
 
Naar boven
youtube