historie M2 printing

Van BudgetBanners naar M2 Printing

Geloof het of niet maar het toonaangevende Signing en Printingbedrijf M2 Printing is slechts 15 jaar geleden gestart door de gebroeders Muller als BudgetBanners. Meestal vraagt het meer tijd om de positie in de markt te bereiken die M2 Printing nu al heeft bereikt.
 

BudgetBanners: hoge kwaliteit voor scherpe prijzen

Maar hoe dan, vraag je je af? Eigenlijk is het antwoord even simpel als doeltreffend. De afgelopen 15 jaar hebben de broers gewerkt aan BudgetBanners, een formule waar ze aan begonnen met heel veel overtuiging. Hoge kwaliteit gekoppeld aan scherpe prijzen, flexibiliteit en een hoog niveau van dienstverlening. Een simpele strategie zou je zeggen, maar wel één die staat of valt bij de voorwaarde: 'Doe wat je belooft.' Dat laatste deden ze en heel consequent. Vervolgens hebben ze die heldere houding gekoppeld aan een dosis lef. Ondernemerslef wel te verstaan, door altijd voorop te lopen in ontwikkeling en innovatie. Voor de gebroeders Muller is dat namelijk de normaalste zaak van de wereld, een grondhouding als het ware. En ja, dan kom je ergens, blijkt uit de afgelopen 15 jaar. 

DE AFGELOPEN 15 JAAR ZIJN EIGENLIJK HET BESTE TE OMSCHRIJVEN ALS: JUST AMAZING 
 

The next level: drang naar innovatie en verbetering 

Tijd voor de volgende stap vinden de broers Muller. Een stap die het logische gevolg is van hun altijd aanwezige drang naar innovatie, verbetering van structuren en vooral het zoeken en vinden van oplossingen voor hun opdrachtgevers.

Om deze stap kracht bij te zetten en als serieus punt in de tijd aan te geven hebben de Mullers ervoor gekozen om BudgetBanners op te laten gaan in een groter geheel. Een overkoepelende organisatie die de nieuwe waarden huisvest op een manier dat ze duidelijk zijn voor al hun opdrachtgevers en stakeholders. Vooral omdat het hier niet gaat om een eenvoudige huisstijl verandering of een andere manier van zeggen wat eigenlijk al jaren gedaan wordt. Nee, het gaat hier om een werkelijke verandering. Een nieuwe organisatie met een nieuwe structuur, waar BudgetBanners uiteraard deel van uitmaakt en natuurlijk zelfs een bijzondere plek in krijgt. Onze opdrachtgevers hebben dat natuurlijk meer dan verdiend.
 

M2 Printing: Just AMAzing

Deze nieuwe organisatie is een feit en heet M2 Printing. Precies zoals u van ze gewend bent: direct, duidelijk, open en transparant. Deze nieuwe aanpak biedt de broers de mogelijkheid om voor hun opdrachtgevers optimaal aandacht te geven aan een grote diversiteit aan producten en dienstverlening, optimaal aandacht te geven aan innovatie en bovenal samen met de klant toe te zien op de hoogst haalbare kwaliteit van ieder product en iedere toepassing.

Muller2 Printing
Naar boven
youtube