EVENTS

Aankleding speelt een grote factor in de beleving en het succes van een event. Het moet aansluiten bij de identiteit van het event en de juiste uitstraling en boodschap communiceren.

Door de jarenlange ervaring in de eventbranche weten onze medewerkers precies wat voor de klant belangrijk is. Zeer snelle levering, meedenken en advies op maat. M2 Printing levert al jaren backdrops, banners, beachflags, signing en andere producten voor festivals als Mysteryland, Qlimax, Defqon, Tomorrowland, Welcome to the Future, Obsession, Outdoor Stereo, Hyte en vele andere. Doordat wij de gehele productie (zowel print als confectie) in eigen huis hebben, kunnen we zeer snel schakelen en kunnen orders van elk formaat op zeer korte termijn worden gerealiseerd.

M2 Printing werkt inmiddels al 7,5 jaar samen met ID&T, de grootste festivalorganisator van Nederland en de wereld. Zowel de grote, landelijke festivals als de kleinere, plaatselijke festivals verzorgen wij van aankleding.

Beachflags, vlaggen, banners, mega grote podiumdoeken, backdrops, domes, full colour panelen, speakermesh en hekwerkbanners; M2 Printing levert alle soorten aankleding voor uw event.
Naar boven
youtube