LEDframes huur je bij m2printing

M2 LedFrame verhuur

LEDFRAME huren?

Een "M2 Ledframe" is een uniek communicatiemiddel dat ingezet kan worden op evenementen en exposities. Een prachtige eyecatcher die je breed kunt inzetten naar gelang je communicatiewensen. De ledframes zijn 200 x 200 cm en kunnen zowel enkel- als dubbelzijdig worden ingezet. Wil je een ander formaat ledframe? Geen probleem, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voordelen huren ledframes bij M2 Printing

  • Lage kosten
  • Geen opslag kosten
  • All-in-one: M2 LedFrame inclusief de full colour geprinte doeken en de montage!
  • Prachtige eyecatchers op uw event
Je hebt er geen omkijken naar! Wij leveren een totaalpakket. Op de door jou gewenste plaats en tijd worden de Ledframes gemonteerd en voorzien van jouw communicatie. Geprint op hoogwaardig Lightbox Premium backlit doek® door de meest geavanceerde printers van het moment. Ook demontage verzorgen wij!

Eigen productie

M2 Printing heeft de productie van de backlit visuals in eigen huis. Hierdoor kunnen wij absolute topkwaliteit van de prints garanderen. Wij printen op 200% full colour, twee lagen inkt voor de beste kleurkracht in een lichtbak! Daarnaast kunnen wij door de eigen productie op (zeer) korte termijn leveren. Is je event dit weekend? Geen probleem!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij informeren je graag naar de brede mogelijkheden die deze opvallende manier van communicatie biedt. Zodat jij het gewenste eindresultaat bereikt. Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Prijzen

Aantal ledframesHuur per ledframePrijs per doek
4-8225,-120,-
9-16210,-116,-
17-23185,-104,-
24-40157,-92,-

* Bovengenoemde prijzen zijn op basis van huurperiode van één week. Voor een dubbelzijdig ledframe geldt 2x de doekprijs + frame. Geen borg. Bedragen zijn Euro(€) excl. BTW.
* Exclusief kosten voor montage, montagetijd en kilometervergoeding naar locatie.
Afhankelijk van het aantal ledframes zetten wij meerdere monteurs in.
* Download hier de verhuur voorwaarden

Hans Boot

LED-frame specialist

Naar boven
youtube