LEDframes huur je bij m2printing

M2 LedFrame verhuur

LEDFRAME huren?

Een M2 Ledframe is een uniek ‘pop-up’ medium dat ingezet kan worden op evenementen en exposities. Een prachtige eyecatcher die u breed kunt inzetten naar gelang uw communicatiewensen. De ledframes zijn 200 x 200 cm en kunnen zowel enkel- als dubbelzijdig worden ingezet. Wilt u een ander formaat ledframe? Geen probleem, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voordelen huren ledframes bij M2 Printing

  • Lage kosten
  • Geen opslag kosten
  • All-in-one: LEDframes inclusief de full colour geprinte doeken en de montage!
  • Prachtige eyecatchers op uw event
U heeft er geen omkijken naar! Wij leveren een totaalpakket. Op de door u gewenste plaats en tijd worden de Ledframes gemonteerd en voorzien van uw communicatie. Geprint op hoogwaardig Lightbox Premium backlit doek® door de meest geavanceerde printers van het moment. Ook demontage nemen wij voor onze rekening.

Eigen productie

M2 Printing heeft de productie van de backlit visuals in eigen huis. Hierdoor kunnen wij de absolute topkwaliteit van de prints garanderen. Wij printen de doeken met 200% inkt, voor het mooiste resultaat! Daarnaast kunnen wij door de eigen productie op (zeer) korte termijn leveren. Uw event dit weekend? Geen probleem!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij informeren u graag naar de brede mogelijkheden die deze opvallende manier van communicatie biedt. Zodat u het gewenste eindresultaat bereikt. Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Prijzen

Aantal ledframesHuur per ledframePrijs per doek
4-8189,-116,-
9-16169,-112,-
17-24149,-100,-
25-40129,-90,-

* Bovengenoemde prijzen zijn op basis van huurperiode van één week. Voor een dubbelzijdig ledframe geldt 2x de doekprijs + frame. Geen borg. Bedragen zijn Euro(€) excl. BTW.
* Exclusief kosten voor montage, montagetijd en kilometervergoeding naar locatie.
Afhankelijk van het aantal ledframes zetten wij meerdere monteurs in.
* Download hier de verhuur voorwaarden
Naar boven
youtube