M2 DTP-studio

De zekerheid dat een kostbaar en met zorg ontwikkeld grafisch bestand met evenveel kennis en zorg wordt omringd, geven wij elke opdrachtgever de mogelijkheid tot ondersteuning van onze professionele DTP studio. In de afgelopen 10 jaar hebben we het voorrecht gehad te mogen samenwerken met de besten in het reclamevak, waardoor we als geen ander weten hoeveel tijd en aandacht er wordt besteed aan het artwork, voordat het onze studio bereikt. Dus ook op dit gebied mag er wat van ons verwacht worden.
 

m2 DTP-studio controleert alle bestanden op juistheid en kwaliteit

Onze eigen M2 Printing studio krijgt alle bestanden binnen, controleert ze op juistheid en specificaties voordat ze naar de printers worden gestuurd. En ook op dit gebied ontwikkelen we ons volop, want inmiddels beschikken we ook over een volledig geautomatiseerd uploadprogramma, waarmee onze vaste klanten zelf hun orders kunnen plaatsen en hun files kunnen uploaden. Dit systeem voert vervolgens een complete filecheck uit.

In onze studio lopen overigens ook een aantal zeer creatieve figuren rond. Je kent ze wel; een beetje apart en ongrijpbaar. Maar ja, als ze achter een beeldscherm kruipen, dan komt er toch elke keer weer een 'amazing' resultaat. Dus, heb je nog geen bestand? Geen probleem, onze studio helpt je graag.
 

OOK ONZE STUDIO = JUST AMAZING

Naar boven
youtube