Groot formaat Printen


Groot, groter, grootst. Voor allerlei soorten groot formaat printen kan M2 Printing u helpen. Denk aan groot formaat printen voor posters, billboards, steigerdoeken, spandoeken en vloerstickers

 

Geen formaat is te gek

Van volledige decors voor podia over de hele wereld tot doeken zo groot als flatgebouwen, M2 print en maakt het in eigen huis. Wij beschikken over een up-to-date machinepark met de beste printers en afwerkmachines. Met onze groot formaat printers kunnen we alles haarscherp en fullcolour printen. 
 

assortiment Groot formaat printen

M2 is gespecialiseerd in groot formaat printen. Wij hebben verschillende producten in ons assortiment die op groot formaat kunnen worden geprint en geleverd.

Hieronder vindt u een een aantal kenmerkende groot formaat print producten:

 

xxl print 

M2 heeft al vele XXL printen gerealiseerd. Zo is het grootste spandoek van Nederland door M2 geprint. Het 52 bij 52 meter grote spandoek hangt in Amsterdam aan de A'DAM Toren, de voormalige Shell Toren. Omdat wij al vele XXL prints geproduceerd hebben, kennen wij van elk formaat en materiaal de juiste oplossing. Uiteraard verzorgen wij daarbij ook nog de montage

Meer informatie over XXL Print?

Meer XXL printen
 


Backdrops en podiumdoeken

Met mooie backdrops ofwel podiumdoeken kan een evenement, theater, popconcert, dance event of ander event binnen no-time worden aangekleed en kunt u zo de sfeer creëren die u voor ogen heeft. 

M2 is specialist in het printen van grote backdrops en podiumdoeken. Al vele jaren produceren wij met grote tevredenheid de aankleding voor events van ID&T en Q-dance. 

Meer informatie over backdrops?

Meer backdrops en podiumdoeken


billboards

Billboard reclame ziet u vooral langs snelwegen, bij grote retailers en in steden. Een ding hebben alle billboards met elkaar gemeen; ze vallen allereerst vaak op door hun formaat. Een billboard moet immers opvallen als u op hoge snelheid voorbij komt rijden of door de drukke straten van een grote stad loopt. 

M2 adviseert u graag over de invulling van een billboard als reclame middel voor u bedrijf. 

Meer informatie over billboards?

Meer billboards

 

plafonbekleding

Wilt u in uw winkel of bedrijf graag uw palfon renoveren of aanpassen? Plafonbekelding biedt dan uitkomst. Met een elastisch spanplafon heeft u snel (vaak binnen 1 dag) een gloednieuw, strak en sfeervol plafon met eventueel een mooie full colour print erop. 

Meer informatie over plafonbekleding?

Meer plafonbekleding

 

vloervinyl, vloersticker, geprint tapijt

Wilt u op een opvallende manier reclame maken waarmee ook meteen de sfeer wordt verhoogt? Geprint vloervinyl (vloerzeil), een vloersticker of geprint tapijt is dan een goede optie. 

Meer informatie over plafonbekleding?

Meer vloervinyl, vloersticker, geprint tapijtMEER m2 PRODUCTEN

Op zoek naar een ander producten zoals lampenkappen/signsystemenbillboards of vlaggen

Bekijk onze producten


Groot formaat print projecten 

Regelmatig print M2 groot formaat printen voor verschillende opdrachtgevers en evenementen. Hieronder vindt u een aantal van deze groot formaat print projecten:
 
Naar boven
youtube