mysteryland vlag

Art & Design signing

 
Met ons Art & Design signing assortiment bestaande uit o.a. folie/stickers, textielframe met peesdoek, raamfolie en lichtbakken maakt u uw kunstproject, tentoonstelling, expositie of show uniek! Door het samenstellen van verschillende materialen van hoge kwaliteit maakt u uw eigen custom decoratie, welke in full colour wordt geprint voor een optimale beleving. Wij kunnen uw foto’s op verschillende materialen printen voor een unieke sfeerbeleving van uw tentoonstelling of expositie.

Voor een volledig aanbod van onze Art en Design signing, klik hieronder:

Art en Design signing producten
 

Foto op doek / plexiglas

Met uw foto op dibond (aluminium sandwich paneel) aan de wand creëert u een eigentijdse, moderne look. Het printen op dibond is niet alleen geschikt voor uw mooiste foto's, maar is tevens uitermate geschikt voor het reproduceren van kunstwerken.

Een andere trendy mogelijkheid is om uw foto’s in zeer hoge resolutie te printen op plexiglas. Door de kristalheldere eigenschappen en de prachtige wit-prints creëert u een maximaal diepte-effect in uw foto’s. 
 

Printen op speciale materialen 

Naast bovengenoemde voorbeelden zijn er nog tal van andere mogelijkheden te bedenken om uw project op een creatieve manier te printen op speciale materialen. Heeft u een specifiek idee en bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op!
Naar boven
youtube