M2 Next

Een stap vooruit in milieuvriendelijkere en recyclebare materialen 

M2 Printing neemt ook als het om het milieu gaat de verantwoordelijkheid die past bij een producent van formaat. We doen zoveel mogelijk om het milieu te ontzien en blijven ook op dit terrein alert de ontwikkelingen volgen.

Dit doen we op 6 vlakken: Productie, Product en materiaal, Energie, Recycling, Inkoop en Maatschappij. Op elk vlak proberen we ons steentje bij te dragen voor een betere wereld voor nu en in de toekomst. Zo investeren we in duurzamere machines, steunen we verschillende goede doelen en zoeken we continue naar milieuvriendelijkere alternatieven voor onze printmedia. Het afgelopen jaar hebben wij nieuwe materialen aan ons assortiment kunnen toevoegen die volledig recyclebaar zijn. Met onze recycleprogramma's in textiel, pvc en plaat voorzien wij in het terugbrengen van printproducten van onze klanten, om deze vervolgens te recyclen tot "nieuwe" printmedia. Volledig cradle-to-cradle!

​​​​M2 Printing zal bij deze M2 Next producten duidelijk communiceren wat de voordelen en nadelen zijn tov producten die het milieu meer belasten.

Bekijk per punt onze bijdrage. M2 Next, minder belastend voor het milieu.

Naar boven
youtube