spandoek maken

 

Bij M2 Printing kunt u terecht als u een spandoek wilt laten maken. Met onze jaren lange ervaring kennen wij elk aspect en uitvoering van de verschillende spandoek mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft. 
 

spandoek als reclamedrager of decoratiemateriaal

Met een spandoek kun je direct en snel je boodschap overbrengen, en dit tegen een lage prijs / kwaliteit verhouding. Een spandoek, banier, banner of rolbanner kan dienen als permanente reclamedrager voor uw bedrijf, winkel of evenement. Of als onderdeel van een marketingactie. Daarnaast kan een spandoek ook worden ingezet als decoratiemateiraal, zowel tijdelijk als permanent. 
 

Spandoek formaten

Van groot tot klein, spandoeken zijn in elk formaat verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een zeer groot formaat spandoek dan bent u bij M2 aan het goede adres. M2 Printing heeft zich gespecialiseerd in groot formaat printen en is daarom ook verantwoordelijk voor de productie van het grootste spandoek van Nederland. Dit spandoek hing aan de A'DAM toren, de voormalige Shell-toren, in Amsterdam en was met zijn 52 bij 52 meter een ware showcase waartoe M2 instaat is!
 

Spandoek eigenschappen

  • Voordelig en effectief promotiemiddel
  • Snel leverbaar in iedere afmeting en oplage
  • Eersteklas kwaliteit voor duurzaam gebruik
  • Perfecte afwerking en brandveilig

 

Overzicht spandoek toepassingen 


Meer van onze producten bekijken?

Bekijk onze producten
 
Naar boven
youtube