Grootste spandoek van Nederland

M2 = Grootste spandoek van NEderland

 
Je kon ze bijna niet missen als je Amsterdam binnen kwam rijden, de mega grote spandoeken aan de hoge toren aan het IJ. In de volksmonds nog steeds de Shelltoren of Toren Overhoeks, maar sinds begin 2014, omgedoopt tot A'DAM Toren.

De grote spandoeken aan de A'dam Toren hebben een afmeting van 52 x 25 meter en zijn geprint op onze VUTEk GS5000r printer op het materiaal Heavy Mesh. Voor verschillende partijen produceerde en monteerde M2 Printing de spandoeken.
 

ASSORtIMENT spandoek PRODUCTEN

M2 heeft een groot assortiment signing producten. Wij kennen elk aspect en uitvoering van de verschillende signing producten en helpen u dan ook graag als u vragen heeft over de mogelijkheden. 

Hieronder vindt u een een aantal kenmerkende spandoek producten. 
 
 

XXL printen

Zoals het grootste spandoek van Nederland doet geloven is geen spandoek voor M2 te groot. Met gemak printen wij in eigen huis spandoeken zo groot als de A'DAM toren of mega grote decors voor podia. 

Omdat wij al veel ervaring hebben met het produceren van grote spandoeken kunt u altijd bij ons terecht voor advies over de mogelijkheden, materiaal en afwerking. Uiteraard komt een spandoek pas echt tot zijn recht wanneer deze mooi is gemonteerd. M2 heeft de beste monteurs in huis die u graag helpen bij de montage van uw spandoek.

Meer weten over XXL printen of wilt u een offerte aanvragen? Klik dan hieronder.
 

Meer XXL printen

 
 

Spandoeken

Op zoek naar een sterk visueel communicatiemiddel? Een spandoek biedt uitkomst! 

Spandoeken, banners, banieren en rolbanners zijn zowel geschikt als permanente reclamedrager, voor marketingacties als voor decoratie van uw winkel, showroon of evenement. 

Bij M2 kunt u een spandoek laten maken in de maat die u wenst. Een spandoek kan worden gemaakt van verschillende soorten materialen, afhangelijk van de plaats (binnen of buiten) en het doel van de spandoek. 


Meer weten over spandoeken of wilt u een offerte aanvragen? Klik dan hieronder.
 

Meer spandoeken

 

Indoor banier

Wilt u uw product of winkel extra onder de aandacht brengen dan is een indoor banier misschien iets voor u. Indoor banieren zijn namelijk heel geschikt als reclamedrager, als marketingactie, productintroducties of als decoratiemateriaal.  

Meer weten over indoor banieren of wilt u een offerte aanvragen? Klik dan hieronder.
 

Meer indoor banieren 


 

Reclameframes

Wilt u graag buitenreclame maken? Een reclameframe is een populair middel voor buitenreclame . De prijs/kwaliteit verhouding van een recalmeframe is zeer goed en de frames zijn zowel voor permanente reclame-uitingen als voor tijdelijke acties en seizoensgebonden reclame te gebruiken.
 

Bij M2 leveren wij het complete pakket: reclameframe, spandoek, spanmateriaal en de montage

Meer weten over reclameframes of wilt u een offerte aanvragen? Klik dan hieronder.
 

Meer reclameframes

 


MEER SIGNING PRODUCTEN

Op zoek naar een ander signingsproduct (zoals lampenkappen/signsystemenbillboards of vlaggen)? Bekijk onze andere producten in ons assortiment signing producten.

Bekijk onze productenGROTE m2 spandoeken

M2 printing heeft voor verschillende grote projecten en evenementen grote spandoeken geproduceerd:

ROMBOUT OOMENRombout Oomen Overhoeks Spandoek
In samenwerking met kunstenaar Rombout Oomen heeft M2 Printing de grootste kunstreproductie van Nederland gerealiseerd. Op het zeer grote spandoek is een grote zwaan afgebeeld, dat symbool staat voor de opkomst en kracht van Amsterdam-Noord. 

De kunstenaar Rombout Oomen maakte een schilderij op schaalmodel, welke in hoge resolutie werd gefotografeerd. Vervolgens verzorgde M2 Printing de realisatie van het grootformaat printwerk, de afwerking en de spectaculaire montage

 

AJAX

Ajax kampioen spandoek overhoeks
Voor de vierde keer op rij werd Ajax kampioen. De Gemeente Amsterdam wilde de club hiermee feliciteren en gaf M2 Printing opdracht om een mega groot spandoek te produceren en te monteren aan de A'DAM Toren. 

Burgemeester Eberhard van der Laan bracht de supporters op de hoogte van het kado tijdens de huldiging.  “Wij zien het als een cadeautje voor de stad en daarom hebben wij ook een cadeautje voor jullie”, verwees hij naar het grote doek op de toren aan het IJ. Supporters van Ajax zien het kado van de Gemeente als de mooiste omlijsting van het 33e kampioenschap.
 
Naar boven
youtube