mysteryland vlag

Ajax kampioen. Wij wisten het al.

Na het gelijkspel tegen Heracles Almelo behaalde Ajax gistermiddag de 4e titel op rij. De Gemeente Amsterdam wilde Ajax hiermee feliciteren en gaf M2 Printing opdracht een mega groot kampioensdoek te produceren en monteren. Sinds gistermiddag hangt het kampioensdoek aan de gevel van de ADAM Toren, het voormalige Shell gebouw of Toren Overhoeks

Bekijk hier de spectaculaire video.

Ajax M2 Printing Overhoeks Adam Banner

Twee weken wachten

Omdat Ajax twee weken geleden al kampioen kon worden, moest het doek binnen een week geproduceerd worden. In zeer korte tijd werd het Mesh doek van 52x25 meter  geprint op de VUTEk GS5000r en afgewerkt. Het M2-montageteam stond zondag 13 april klaar om het doek in de Toren te hijsen, maar helaas werd het feest uitgesteld.

Het kampioensdoek werd twee weken lang opgeslagen en mocht gister na het laatste fluitsignaal eindelijk de Toren in. Tijdens de wedstrijd werd het ADAM doek al gedemonteerd. Burgemeester Eberhard van der Laan bracht de supporters op de hoogte van het kado tijdens de huldiging.  “Wij zien het als een cadeautje voor de stad en daarom hebben wij ook een cadeautje voor jullie”, verwees hij naar het grote doek op de toren aan het IJ. Supporters van Ajax zien het kado van de Gemeente als de mooiste omlijsting van het 33e kampioenschap.

ADAM Toren

Voor M2 Printing is dit inmiddels alweer de derde opdracht op het voormalige Shell gebouw, die tegenwoordig dus als ADAM toren door het leven gaat. In januari produceerde en monteerde het full service sign- en printbedrijf uit Enkhuizen de twee megabanners voor Sander Groet. In maart realiseerde M2 Printing in samenwerking met kunstenaar Rombout Oomen de grootste kunstreproductie van Nederland. Ook deze keer verzorgde het M2 Team alle werkzaamheden die bij een groot project als deze komen kijken. Het kampioensdoek van Ajax zal ongeveer 10 dagen in de Toren blijven hangen. 

Naar boven
youtube