Wat is Signing?


Signing zijn allerlei diensten en producten die zich richten op visuele communicatie.  Het zijn producten waar bijvoorbeeld een tekst, slogan of logo mee wordt gecommuniceerd. 

 

Signing is overal

Binnen en buiten, groot en klein, opvallend of bescheiden. Van zeer grote lichtreclames, reclameframes, boxletters en reclamezuilen tot een A4 bordje bij de vergaderruimte, signing is overal aanwezig. Signing is een uitstekende manier om een boodschap te communiceren in een campagne of om de naam van je berijf te etaleren. 
 

Groot assortiment signing producten

M2 heeft een groot assortiment signing producten. Wij kennen elk aspect en uitvoering van de verschillende signing producten en helpen u dan ook graag als u vragen heeft over de mogelijkheden. 

Hieronder vindt u een een aantal kenmerkende signing producten. 
   

Belettering

M2 is ooit begonnen als beletteraar  en wij zij zeker onze roots niet vergeten! Wij leveren plakletters voor auto’s (auto stickers), vrachtwagens (fleetmarking) en bedrijven, maar ook voor winkels of beurzen. Alle belettering is van topkwaliteit materiaal, want beletteren doe je niet voor een maand.

Meer weten over belettering of wilt u een offerte aanvragen? Klik dan hieronder.

Meer belettering

 

Rolbanner

Een Rolbanner is een ideaal presentatiesysteem; snel te plaatsen, makkelijk te vervoeren en ook weer snel af te bouwen. Ideaal dus als u iets wilt presenteren in uw winkel of bij een stand op een beurs. Een Rolbanner is verkrijgbaar in een basic-line, een luxueuze chrome-line of  XXL versie (tot 200 cm breed en 300 cm hoog). Ook een dubbelzijdige RolBbanner is mogelijk!

Meer weten over rolbanners of wilt u een offerte aanvragen? Klik dan hieronder.

Meer rolbanner

 

Wandbekleding

Met wandbekleding knapt u uw bedrijf, kantoor of hotel in no-time op. Met ons speciale “wall to wall” wandbekleding creeert u binnen een dag een nieuwe en eigentijdse uitstraling. Onze wandbekleding wordt gemaakt van het duurzame materiaal Airtex, relatief stoot- en krasvrij en afneembaar met water.  

Meer weten over wandbekleding of wilt u een offerte aanvragen? Klik dan hieronder.


Meer wandbekleding

 

Raamfolie

Met raamfolie (glasfolie) kunt u uw bedrijf mooi laten opvallen in het straatbeeld. Ook kan raamfolie als  afscheiding tussen kantoren dienen en om privacy bij vergaderingsruimtes te waarborgen. M2 printing levert raamfolie voor zowel binnen als buiten gebruik, alle kleuren en maten zijn mogelijk.

Meer weten over raamfolie of wilt u een offerte aanvragen? Klik dan hieronder.

Meer raamfolie


Speakerdoek

Met speakerdoeken bekleedt u mooi grote speakerwalls op evenementen. Speakerdoeken worden gemaakt van Speaker Mesh, een materiaal met een ruime open structuur waardoor het bijzonder geluiddoorlatend is. M2 Printing levert vaak speakerdoeken aan organisatoren van de grootste evenementen in Nederland en België. 

Meer weten over speakerdoeken of wilt u een offerte aanvragen? Klik dan hieronder.

Meer speakerdoeken

 

Meer signing producten

Op zoek naar een ander signingsproduct (zoals lampenkappen/signsystemen, billboards of vlaggen)? Bekijk onze andere producten in ons assortiment signing producten.

Bekijk onze producten


Grote signing projecten 

M2 printing heeft voor verschillende grote projecten of evenementen de signing verzorgt:
 

 

Naar boven
youtube