mysteryland vlag

EEN AMAZING RELATIE MET ID&T EN Q-DANCE

EEN AMAZING RELATIE MET ID&T

M2 Printing heeft in de loop der jaren veel ervaring in de eventbranche opgedaan. Dit jaar zijn we alweer 7.5 jaar preferred supplier voor de festivals van ID&T. Het team van M2 Printing heeft een bijzondere samenwerking met alle mensen die bij ID&T verantwoordelijk zijn voor de inkoop van printwerk. Ze weten dat altijd alles perfect voor elkaar komt en dat ze op ons kunnen rekenen. Klanten als ID&T krijgen van ons speciale mobiele nummers, waar ze gebruik van kunnen maken wanneer nodig en waar wij 24/7 op bereikbaar zijn voor vragen. Een speciale dienstverlening voor speciale opdrachtgevers. We merken dat het voor de klant veel betekent dat we altijd klaar staan om ondersteuning te bieden.

Door de ervaring in de eventbranche weten onze medewerkers precies wat voor de klant belangrijk is als het op printwerk aankomt. Korte deadlines, speciale confectie, meedenken, advies op maat en uitzonderlijke formaten. M2 Printing levert al jaren backdropsspeakersmesh,bannersbeachflagssigning en andere producten voor festivals als MysterylandWelcome to the FutureDirty Dutch en andere ID&T evenementen.

Doordat M2 Printing de gehele productie (zowel print, confectie als montage) in eigen huis heeft, kunnen wij zeer snel schakelen en kunnen orders van elk formaat op zeer korte termijn worden gerealiseerd.

Gerelateerde producten

Naar boven
youtube