mysteryland vlag

Steigerdoek Huis Marseille

Vanaf eind maart staat Huis Marseille - Museum voor fotografie met beide museumpanden in de steigers. De buitenkant van het pand aan Keizersgracht 399 wordt geschilderd en het natuursteen, de ramen en het dak worden gerestaureerd.

Speciaal hiervoor maakte M2 Printing een ‘custom made’ steigerdoek met daarop een prachtige foto van de grachtenpanden zodat bezoekers het pand nog steeds makkelijk kunnen vinden. Achter het grote Mesh doek van ruim 200 vierkante meter vinden de komende maanden de diverse werkzaamheden plaats.

Huis Marseille - Museum voor fotografie

Huis Marseille is het eerste fotografiemuseum van Amsterdam. Sinds september 1999 biedt het museum een rijk en gevarieerd tentoonstellingsprogramma dat gemiddeld vier keer per jaar gewisseld wordt. De tentoonstellingen worden getoond in twee zeventiende-eeuwse grachtenpanden waarin vele originele details intact zijn, zoals weelderige plafondschilderingen, stuccowerk, marmer en een rode stijlkamer in de stijl van Louis XIV. Het museum beschikt tevens over een bibliotheek, een gespecialiseerde fotoboekenwinkel en een grachtentuin.

Gerelateerde producten

Naar boven
youtube