mysteryland vlag

AJAX KAMPIOEN, WIJ WISTEN HET AL LANG

AJAX KAMPIOEN. WIJ WISTEN HET AL.
Ajax is kampioen. Voor de 4e keer op rij. M2 Printing wist dit al en produceerde en monteerde een mega groot spandoek, in opdracht van de Gemeente Amsterdam. Sinds het kampioenschap hangt het spandoek aan de gevel van de ADAM Toren, het voormalige Shell gebouw of Toren Overhoeks.

Groot formaat printen

Omdat Ajax twee weken eerder al kampioen kon worden, moest het doek binnen een week geproduceerd worden. In zeer korte tijd werd het Mesh doek van 52x25 meter digitaal geprint op de VUTEk GS5000r en afgewerkt. Het M2-montageteam stond zondag 13 april klaar om het doek in de Toren te hijsen, maar helaas werd het feest uitgesteld.

Montage spandoek

Het grote spandoek werd twee weken lang opgeslagen en mocht zondag 27 april na het laatste fluitsignaal eindelijk de Toren in. Tijdens de wedstrijd werd het ADAM spandoek al gedemonteerd. Burgemeester Eberhard van der Laan bracht de supporters op de hoogte van het kado tijdens de huldiging.  “Wij zien het als een cadeautje voor de stad en daarom hebben wij ook een cadeautje voor jullie”, verwees hij naar het grote doek op de toren aan het IJ. Supporters van Ajax zien het kado van de Gemeente als de mooiste omlijsting van het 33e kampioenschap.

ADAM Toren

Voor M2 Printing is dit inmiddels alweer de derde opdracht op het voormalige Shell gebouw, die tegenwoordig dus als ADAM toren door het leven gaat. In januari produceerde en monteerde het full service sign- en printbedrijf uit Enkhuizen de twee mega banieren ter bekendmaking van de nieuwe naam van de Toren. In maart realiseerde M2 Printing in samenwerking met kunstenaar Rombout Oomen de grootste kunstreproductie van Nederland. Ook deze keer verzorgde het M2 Team alle werkzaamheden die bij een groot project als deze komen kijken. Het kampioensdoek van Ajax zal ongeveer drie weken in de Toren blijven hangen. 

Gerelateerde producten

Naar boven
youtube