mysteryland vlag

M2 Printing steunt FUN Foundation met beachflags en banners

Net als de FUN Foundation vindt M2 Printing dat ieder kind recht heeft om te sporten. Football Unlimited Netherlands (FUN) richt zich op het geven van voetballessen voor kansarme kinderen in landen waar sporten niet altijd vanzelf sprekend is. Zo werkt de foundation momenteel aan projecten in Senegal en op de Filippijnen.

Banners en beachflags

M2 Printing sponsort kosteloos banners en beachflags, welke bij de partners van de foundation komen te hangen. Verenigingen kunnen FUN Supporter worden door het geven van voetbalschoenen, ballen of tenues. Je kunt via de website ook een financiële bijdrage leveren door een donatie te doen, die het hen mogelijk maakt om deze mooie projecten te doen en vooral te kunnen blijven doen.

Sport is voor iedereen

Marketeer Tijs Evers: Sport is belangrijk voor kinderen. Voor de lichamelijke, geestelijke en sociale ontwikkeling. Voor ons is sport vanzelf sprekend, maar dit is in sommige landen niet zo. Wij vinden dat ieder kind recht heeft om te sporten. Ik hoop dat onze banners en beachflags een mooie plek krijgen en bijdragen aan het doel van de FUN Foundation.

Draag je steentje bij!

Met de stenenactie van de Fun Foundation kan iedereen zijn steentje bijdragen. Door een steen te kopen van 5 euro, bouw je mee aan een basisschool in het Gambiaanse dorp Aljamdu. Een voorziening die keihard nodig is voor de 150 kinderen (5 tot 12 jaar) uit het dorp. Momenteel lopen zij elke dag ruim zeven kilometer over zandweggetjes en in extreme hitte om naar school te kunnen. Deze school is ook nog eens te klein en ontbreekt het aan voldoende lesmaterialen.
Naar boven
youtube