mysteryland vlag

Winnaar Runner up award!

M2 Printing is trots en vereerd met de toekenning van de WBG Westfriesland Runner Up Award 2014. Een erkenningsprijs voor ondernemingen die nog geen tien jaar bestaan. De award werd uitgereikt tijdens het Westfries Ondernemersgala in het Park Schouwburg in Hoorn.

Op het podium namen de broers Muller de prijs in ontvangst uit handen van presentatrice Angela Groothuizen. Sander Muller: “Fantastisch dat we deze prijs winnen. Samen met mijn broer ben ik 10 jaar geleden begonnen met Budget Banners en we bestaan nu 1 jaar onder onze nieuwe naam (M2 Printing). Over deze periode hebben wij altijd een gedegen groei meegemaakt. Wij zijn een financieel gezond bedrijf en geloven in de investeringen die we doen. Of dat nu in ons fantastische team van mensen is, of in het neerzetten van een extra bedrijfspand. Wij geloven dat we de opgaande lijn die we jaren geleden zijn ingegaan kunnen continueren.”
Foto: Ernest Selleger

innovatief en onderscheidend

​Een deskundige jury beslist over de Runner Up Award. Deze jury bestaat uit vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en de overheid. Uit 53 Westfriese bedrijven (van maximaal 10 jaar oud), werd M2 Printing als winnaar gekozen. De jury roemde M2 Printing met het innovatieve karakter, het onderscheidende vermogen, de uitstraling voor de regio, het sociale beleid en uiteraard de financieel gezonde situatie van het bedrijf.

Westfries Ondernemersgala

De award werd uitgereikt tijdens het Westfries ondernemersgala, dat dit jaar voor de 24e keer werd georganiseerd. Naast de Runner Up award, werd de Westfriesland Méér Prijs (ABOVO Media) en de Rabobank Publieksprijs (Stichting Leergeld West-Friesland) uitgereikt. Het programma van het gala stond dit jaar in het teken van WerkSaam Westfriesland.
Naar boven
youtube