mysteryland vlag

printwerk voor AutoRAI

Van 17 t/m 26 april 2015 staat de AutoRAI weer op de agenda, het grootste auto-evenement van Nederland. Vier jaar lang hebben de autoliefhebber er op moeten wachten. Maar nu kunnen bezoekers weer wegdromen bij exclusieve modellen, spectaculaire live demo's, proefzitten in je volgende auto, je laten meevoeren naar de toekomst door concept cars; op de AutoRAI kan het allemaal.

FERRARI, PORSCHE, LAMBORGHINI...

In opdracht van Kubik Standbouw Amsterdam, heeft M2 Printing de aanbesteding gewonnen voor de productie van al het printwerk voor de AutoRAI. Duizenden m2 Airtex en Deco Blackback draait de komende weken door onze printers. Sander Muller: “Een prachtig prestige project waar we als team enorm trots op zijn. De AutoRAI is voor een man toch wel één van de meest aansprekende beurzen van Nederland. Het is mooi om merken als Ferrari, Bentley, Lamborghini, Porsche en Rolls Royce voorbij te zien komen.”

DUIZENDEN M2 AIRTEX EN DECO BLACKBACK

Zesenveertig automerken. Vijfhonderd auto’s. Duizenden vierkante meter. Er zijn maar weinig bedrijven in Nederland die het grote volume printwerk aan kunnen. M2 Printing gaat de uitdaging aan. De visuals van de merken worden geprint op Airtex en Deco Blackback.

Airtex Greyback
Airtex is haarscherp te printen tot 500 cm breed. Het is een zeer geliefd materiaal bij standbouwers, waarbij het materiaal vaak wordt ingezet als wandbekleding.

Deco Blackback
Deco Blackback heeft een zwarte rug. Hierdoor is het doek ondoorzichtbaar en lichtblokkerend. De printzijde is net als het standaard Deco wit voor een optimaal printresultaat. Voor de AutoRAI zijn de doeken voorzien van een platte siliconenpees. De pees wordt zeer eenvoudig in een aluminium frame gedrukt waardoor het doek strak gespannen wordt. 

Naast wandbekleging (doeken van Airtex en Deco Blackback) levert M2 printing nog vele andere signing producten:

M2 signing producten

Naar boven
youtube