mysteryland vlag

Aangepaste levertijden feestdagen

De maand december kent enkele nationale feestdagen. Daarom willen we iedereen op onderstaande aangepaste openings- en levertijden attenderen.

Maandag 25 december zijn wij gesloten (Eerste Kerstdag)
Dinsdag 26 december zijn wij gesloten (Tweede Kerstdag)
Maandag 1 januari zijn wij gesloten (Nieuwjaarsdag)

Tussen Kerst en Oud&Nieuw zijn wij gewoon geopend en kunnen wij alle zendingen zonder problemen versturen. Toch kan het gebeuren dat door de drukte uw pakket vertraging oploopt. Kies daarom voor een koerier als uw bestelling gegarandeerd op een bepaalde datum geleverd moet worden.

Langere doorlooptijd

Omdat enkele leveranciers van ons tussen Kerst en Oud&Nieuw gesloten zijn, kan het voorkomen dat orders een langere doorlooptijd hebben dan u van ons gewend bent. In de maand december kunnen onze bodediensten niet garanderen dat uw pakketten (bij normale diensten) binnen 24 uur worden geleverd. Wij adviseren u daarom bij orders die een strikte deadline hebben (bijv. montage, oplevering, beurs) altijd een koerier in te zetten. Als alternatief kan een on-time levering worden aangeboden, maar ook deze leveringen kunnen vertraagd zijn door de enorme drukte bij de vervoerders. Reclameren bij late leveringen zal alleen leiden tot creditering van de vervoerskosten.

Wij hopen op uw begrip.

Namens het M2 Team, fijne dagen!

Naar boven
youtube