mysteryland vlag

Nieuwe vlakbedprinter voor M2 Printing

Door de constante groei van de M2-organisatie en toenemende vraag naar geprinte panelen is recent besloten te investeren in een nieuwe VUTEk QS2 PRO vlakbedprinter.

VUTEk QS2 PRO vlakbedprinter

Na een lange boottocht over de Atlantische Oceaan werd maandag 3 maart de nieuwe printer geïnstalleerd in Enkhuizen. Met een heftruck werd de printer op de plaats van bestemming neergezet. Een 3-daagse training van Efi VUTEk laat het M2 productieteam kennis maken met alle ins-en-outs van de nieuwe printer. Door de goede eerdere ervaringen met EFI Vutek en de hoge kwaliteit die de printers leveren, heeft M2 Printing besloten opnieuw voor deze Amerikaanse fabrikant te kiezen.

Mogelijkheden VUTEk QS2 PRO

Met de nieuwe printer kunnen panelen worden geprint met een maximale breedte van 205 cm. De VUTEk QS2 PRO print in 6 kleuren met wit voor Multi layer printing (3 lagen print) voor onder andere backlit applicaties. De resolutie bedraagt 600 dpi voor grote producties en 1000 dpi voor fine art printing. Na 2 VUTEk GS5000r printers (pvc doek), en een Mimaki JV5-320DS (textieldoek), kan M2 Printing nu ook op panelen van zeer groot formaat printen.

Met de nieuwe vlakbedprinter kan direct op veel verschillende materiaal worden geprint. Zie hieronder een greep uit de vele mogelijkheden.

Forex (schuimboard)
Dibond (aluminium sandwich panelen)
Acrylaat (plexiglas/ PETG)
Polyprop (kanaalplaat)
X-Board
Display karton
Canvas Flute

Naar boven
youtube