mysteryland vlag

Belangrijke informatie: Coronavirus


Geachte relatie,
Omdat COVID-19 (het coronavirus) de wereldwijde gemeenschap blijft beïnvloeden, willen we u informeren over de stappen die wij hebben genomen om de gezondheid van u, ons personeel en de bedrijfscontinuïteit voor al onze klanten te waarborgen.

Productie en levering
Op dit moment werken al onze productiefaciliteiten, weliswaar met aangepaste veiligheidsregels, volgens plan. We verwachten op dit moment geen vertragingen.

Onze overnight bezorgdiensten hebben laten weten voorlopig eveneens geen vertragingen te verwachten. Wel tekent je bezorger met ingang van vandaag zelf voor de ontvangst van je bestelling. Hij zal op gepast afstand om een naam vragen bij ontvangst van de bestelling.  Dit om contact tussen mensen zoveel mogelijk te vermijden.

Koeriersdiensten:
  • Kleine pakketten zullen voor de deur worden neergezet waarna zal worden aangebeld. Wanneer de ontvanger opendoet zal er op afstand alleen om een naam worden gevraagd.
  • Bij zware zendingen zal de chauffeur in het voertuig blijven zitten. Hierdoor kan de zending met bijvoorbeeld een heftruck worden gelost. Ook hierna zal er op gepaste afstand worden gevraagd om alleen een naam.
Afhalen pakketten
Indien u een pakket komt afhalen belt u 0885060240. Wij zetten uw pakket buiten neer. De chauffeurs dienen op gepaste afstand van eventuele aanwezigen de pakketten in ontvangst te nemen.

Wij gaan ervan uit dat u dit ook zal aanhouden conform de richtlijnen van het RIVM.

 
Naar boven
youtube