mysteryland vlag

Uitbreiding productiecapaciteit



M2 Printing breidt productiecapaciteit uit met EFI VUTEk LX3 Pro. Met deze hybride (roll-to-roll / flatbed) machine kan tot 320 cm breed worden geprint. Wij zijn klaar voor de drukte!

Groot printpark nóg groter!

Daar is die dan: de EFI VUTEk LX3 Pro. De naam zegt je misschien weinig, maar deze printer kan grootse dingen. Hij is sneller en levert topkwaliteit. Deze alleskunner kan zowel rollen als platen printen tot wel 320 cm breed. De print operators hebben al een training gehad om kennis te maken met alle ins-en-outs van de printer. Dus kom maar door met de banners, wandbekleding, backlits, stickers, reclameborden en wat jullie allemaal nodig hebben. Met deze grote printer zijn wij nog flexibeler en klaar voor de komende drukte!

LED-curing technologie

Een enorm voordeel is de LED-inktdroging. Door de lagere droogtemperaturen is er sprake van een enorm lager energieverbruik en minder afval dankzij consistente kleurenuitvoer, minder inktverbruik, eenvoudige bediening en het feit dat de LED-lampen consequent het juiste uithardingsniveau produceren. Daarnaast biedt de lagere droogtemperatuur door de LED technologie de mogelijkheid om op andere (hittegevoelige) substraten te printen.

Benieuwd wat deze niet machine voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op!
Naar boven
youtube