mysteryland vlag

Duurzame en milieuvriendelijke bouwschutting Goede doelen Loterijen

In de loop van 2018 zitten de Goede Doelen Loterijen (Nationale Postcode Loterij, BankGiro Loterij en VriendenLoterij) in één gebouw in Amsterdam Zuid. Bij de zoektocht naar een nieuw pand is bewust gezocht naar een leegstaand kantoorpand, dat volgens de laatste duurzaamheidstechnieken wordt verbouwd. De renovatie van het gebouw van de Goede Doelen Loterijen wordt naar verwachting medio 2018 afgerond.

PVC vrij banner materiaal

Om tijdens de bouw van het nieuwe pand een prettige uitstraling naar de buurt te garanderen is er gekozen voor een mooie aankleding van de aanwezige bouwschutting. Uiteraard is hier ook gekozen voor een duurzame oplossing. M2 Printing heeft op verzoek van het vaste reclamebureau De Schepper Campagnes van de Goede Doelen Loterijen op de bouwschutting die twee jaar rond het pand staat een zeer milieuvriendelijke en volledig PVC en ftalaat vrije uiting aangebracht. Verder is de coating van het gebruikte materiaal op waterbasis en hebben wij het materiaal met onze zeer  milieuvriendelijke UV inkten geprint.

Omdat de Goede Doelen Loterijen tot in details het duurzaamheid principe wilde doorzetten, hebben wij ook bij de montage van de doeken op de bouwschutting alleen FSC gecertificeerd materiaal gebruikt.

Wij zouden graag zien dat elke organisatie, maar zeker overheden en semi overheden, voor zijn projecten deze milieuvriendelijke opties eens bekijkt en net als de Goede Doelen Loterijen kiest voor bestaande duurzame technieken.

MEER PROJECTEN

Naar boven
youtube