mysteryland vlag

Naturalis in Leiden oogst wereldwijd bewondering na verbouwing en nieuwbouw

M2printing en de Toekomstgroep zijn trots op bijdrage

Het vernieuwde Naturalis Biodiversity Center in Leiden opent na een jaar weer de deuren. De noodzaak tot verbouwen was groot. Het oude Naturalis was al jaren uit zijn jasje gegroeid. Voor de groeiende collectie, die van onschatbare waarde voor de wetenschap is, was er onvoldoende plek. En het resultaat mag er zijn; volgens de vaderlandse pers heeft Nederland eindelijk een natuurhistorisch museum dat zich kan meten met de grote natuurmusea van deze wereld.

M2 Printing is er trots op zijn steentje te hebben bijdragen aan dit succes. Naast onze producties voor verschillende opdrachtgevers die aan het interieur hebben gewerkt hebben wij in opdracht van de Toekomstgroep uit Andijk ook een groot frame met doek aan de buitenzijde van het pand geplaatst.

Nu hebben wij al vele van dergelijke frames in heel Nederland geplaatst maar deze opdracht had, naast het formaat van 20 meter x 20 meter, nog enkele bijzondere uitdagingen. De muur waarop gemonteerd moest worden ligt boven een grote waterpartij en de speciale siergevel moest in de originele staat opgeleverd worden na montage.

Na een uitgebreide voorbereidingsfase waaronder verschillende locatiechecks en testen op gevelmateriaal zijn uitgevoerd hebben wij het frame en doek met een speciaal rope access team, veilig en tot volle tevredenheid van de opdrachtgever in 3 dagen geplaatst. Het resultaat mag er dan ook zijn.

De nieuwe tentoonstelling staat al weer voor de deur en ook voor deze mag M2 Printing de promotie verzorgen. Welke dat is... zult u snel zien!

Gerelateerde producten

Naar boven
youtube