mysteryland vlag

Ontwikkeling van speciale anti-slip "rekenmatten"

'Kinderen extra laten bewegen op school is landsbelang'

Met deze uitspraak van premier Rutte zijn Lucas Stuijver en Wouter Nootebos, beide werkzaam in het Speciaal Basis Onderwijs, aan de slag gegaan en hebben een rekenmethode ontwikkeld waarbij beweging centraal staat. Via speciaal ontwikkelde rekenmatten springen, duikelen en rennen de kinderen naar hartenlust over de matten en leren daarbij alle vormen van rekenen die normaal in de klas achter hun tafel worden aangeleerd.

Op zoek naar een leverancier die meedenkt over innovatieve oplossingen, is in nauwe samenwerking met M2 Printing gekozen voor een nieuw ontwikkelde printbare anti-slip mat, die voldoende stevig, veilig en duurzaam is om spelende en lerende kinderen te weerstaan.

Gelet op het aantal zeer enthousiaste reacties vanuit het onderwijs en de eerste orders die binnenstromen zullen vele kinderen in het basisonderwijs nu en in de toekomst (beter) leren rekenen en voldoende bewegen. Mede dankzij de leermethode van meester Lucas en meester Wouter en de mooie rekenmatten geprint door M2 Printing. 

Gerelateerde producten

Naar boven
youtube