mysteryland vlag

Hardlopen, eten, feesten en netwerken

Op vrijdag 5 september werd voor de 12e keer de Sky Radio Run georganiseerd (door Just Ask) en voor deze editie leverde M2 Printing al het printwerk, zoals onder andere banners, bouwhekdoeken, panelen en bewegwijzering. Naast de sponsoring liep het team van M2 Printing natuurlijk ook zelf mee!

De nieuwe editie van de Sky Radio Run vond plaats in het recreatiegebied Ouderkerkerplas. In dit prachtige natuurgebied aan de rand van Amsterdam kon eenieder die werkzaam is in de marketing- en communicatiebranche deelnemen aan één (circa 4,5km) of twee rondes (9km) om de plas. Namens M2 Printing deden Hans Boot, Benjamin Kamerling en Tijs Evers mee met de run. Na afloop was er tijd voor een heerlijk hapje eten, een borrel en een dansje.

Kevin Vermeij (Account manager Just Ask): "In korte tijd is er een mooie en betrouwbare samenwerking ontstaan. Dit blijkt uit de uiteindelijke uitstraling van de Sky Radio Run. Veel belangrijker dan het eindresultaat is het traject voorafgaand. Duidelijk, overzichtelijk en punctueel tot aan de aflevering."

Naar boven
youtube