mysteryland vlag

M2 Supports Thunderdome Die Hard Day


Thunderdome is terug! Op 5 december, zal de Melkweg worden omgevormd tot een echte gabber domein waar 1700 Thunderdome-fans hun liefde opnieuw kunnen delen. Op deze speciale 'Die Hard Day', bundelt Thunderdome zijn krachten met 10.000 hours en zal er een speciale veiling plaatsvinden. Tijdens de veiling kun je prachtig werk van Thunderdome artiesten kopen.

Print op Dibond

De objecten die worden geveild zijn geprint en gesponsord door M2 Printing. Het artwork is gemaakt door Thunderdome artiesten Victor Feenstra, Rutger van Psytec en Frank van Voutloos en bevat o.a. beeld van Thunderdome cd's, flyers, posters en merchandise. Bekijk hier de verschillende veilingstukken.

Print op Dibond
Het geld ingezameld zal worden gedoneerd aan de stichting 10.000 HOURS. Zij promoten vrijwilligerswerk onder muziekliefhebbers over de hele wereld. Met de Thunderdome donatie, financiert 10.000 hours een festival tour voor jongeren met speciale behoeften. Deze jongeren willen net zo hard feesten als de "die hard Thunderdome-fans", maar om dit te realiseren hebben ze een beetje hulp nodig. Vanwege deze bijdrage, zijn we in staat om deze jongeren een festival ervaring te geven die ze nooit hebben gehad.
Naar boven
youtube