mysteryland vlag

Bezoek M2 op de Vakbeurs Facilitair

Vakbeurs Facilitair
Van 25 t/m 27 januari 2017 is M2 Printing aanwezig op de Vakbeurs Facilitair in de Jaarbeurs in Utrecht. In de stand (Hal 3, L20), kunnen de bezoekers de mogelijkheden van print ervaren voor interieur- (en exterieur)projecten.
 

Stand L20 - Hal 3

De stand is omgebouwd tot een kantoor, met alleen maar (door M2 Printing) geprinte producten. Alles wat je ziet is geprint! Onder andere naadloze wandbekleding, textieldoeken, glasheldere (pvc vrije) folie, lichtbakken, geprinte vloeren, gordijnen, lampenkappen, stoelen en andere meubels zijn te zien in de stand.

Benieuwd hoe wij dat doen? Neem een live kijkje in ons bedrijf
Kijk door het raam in de stand en zie live hoe wij werken. Bekijk de productie, de verkoop, het naaiatelier en de signafdeling.

Laat u verrassen en adviseren door de specialisten in print.

Meld u kosteloos aan:
Inschrijven

Noviteitenplein
Printen met vernisNaast de stand (L20) in hal 3, is M2 Printing ook aanwezig op het noviteitenplein. Als innovatief bedrijf is M2 Printing altijd op zoek naar nieuwe materialen, toepassingen en technieken. Als eerste en enige bedrijf in Europa heeft M2 Printing de mogelijkheid om met één van de 5m printers een vernis laag te printen. Hiermee kunnen bepaalde delen van een full colour worden gehighlight, of er kan enkel met een vernis laag worden geprint. Het vernis is een glimmende laag, dus geeft het mooiste effect op een mat materiaal als Airtex Wandbekleding of een matte folie.

Locatie noviteit: Hal 2, deur 307, Stand nummer: H100
Naar boven
youtube