mysteryland vlag

indoor winkelsigning groenhart

Voor de nieuwe winkels van Groenhart gereedschappen, ijzerwaren en materieel heeft M2 Printing de indoor signing verzorgd. In Purmerend en Heerhugowaard zijn onder andere de stellingen in de hele winkel voorzien van frames met doeken met doorlopende beelden. Verder zijn diverse Kelfort productschappen voorzien van dibond signing met full colour visuals.

Custom made signing

In het Warehouse, eveneens in Purmerend, was de wens om enkele grote frames tegen de magazijnwanden aan te monteren. Echter door de kruisconstructie op de want was dit een uitdaging. Na een inmeetbezoek is gekozen voor speciale, custom made beugels. Waardoor het frame voor de kruisconstructie langs gemonteerd kon worden. Omdat het frame een afmeting heeft van 7 x 5 meter, is gekozen voor Deco Blackback UV textiel, zodat de visual zonder naden geproduceerd kon worden en door de zwarte rug van het materiaal zijn de buizen achter het doek niet zichtbaar. Ook in het warehouse zijn de kopse kanten van de stellingen voorzien van signing. De beelden zijn ontworpen door De Reclamestudio.

Groenhart

Groenhart is met 100 jaar ervaring en meer dan 150 medewerkers een volwassen speler in het verkopen van gereedschappen, ijzerwaren en materieel. In 10 vestigingen in Noord-Holland verkopen ze professionele artikelen die aan alle eisen voldoen, voor een scherpe prijs.

Naar boven
youtube