mysteryland vlag

Grootste schilderij ter wereld

Stunt van formaat

Speciaal voor de "meesterknechten" van Tour de Tietema produceerde M2 Printing het grootste schilderij ter wereld. Wie zondag 28 juni de tweede etappe van de Tour de France heeft gekeken, kan het kunstwerk niet ontgaan zijn. Het schilderij met wielrenner Wout van Aert, heeft een afmeting van ruim 1600 m2 en is ingekaderd met 500 pallets. Het doek werd 40km van de finish ontvouwd op een veld in Gausson.

Samen met Swapfiets en TDE bedachten Bas Tietema en zijn crew om het grootste schilderij ooit te maken, om wielrenner Wout van Aert aan te moedigen. De Youtubers van Tour de Tietema zetten met leuke videocontent de wielerwereld op z'n kop. Een wheelie-contest in de tour de france, of trainen met profs voor de Ronde van Vlaanderen. En nu dus de wereldrecordpoging voor het grootste kunstwerk ooit.

Het schilderij was een groot succes voor de YouTubers en partner SWAP fietsen. Het werd duidelijk in beeld gebracht tijdens de tweede etappe van de Tour de France en wereldwijd live uitgezonden op televisie. Ook na afloop kreeg de stunt veel media-aandacht.

Bekijk de aflevering van Tour de Tietema over de recordpoging onderaan de pagina.

Duurzaam PVC-vrij materiaal

Swapfiets, bekend om hun missie om steden leefbaarder, schoner en groener te maken, gaat het volledige doek, geprint met mileuvriendelijke 3M inkten op een PVC vrij en recyclebaar materiaal, een tweede leven geven. Het doek is weggebracht naar een recycling bedrijf dat er tassen van gaat maken. Zoiets moois wordt natuurlijk niet zomaar naar de vuilnisbelt gebracht!

Gerelateerde producten

Naar boven
youtube