mysteryland vlag

Inspirerende Kantooromgeving Naturalis

"Prints dragen bij aan inspirerende kantooromgeving Naturalis"

Naturalis Biodiversity Center is het bekendste natuurhistorisch museum in Nederland en misschien wel het mooiste ter wereld, een instituut waar we als Nederlanders trots op mogen zijn. En dan is het uiteraard logisch dat Joyce Onverwagt van Betiche en M2 Printing ook (ape)trots zijn op hun bijdrage daarin!

Joyce Onverwagt over de totstandkoming van het project:  “Naturalis stelde de vraag hoe zij de visuele identiteit van het Biodiversity Center tot leven kon laten komen in de nieuwe kantooromgeving en zo bij te dragen aan een prettige werkomgeving voor de honderden medewerkers. Nadat de ontwerpers van Betiche toegang kregen tot de prachtige foto’s van de Naturalis collectie was de keuze snel gemaakt. Gedurende vele lange dagen selecteerden zij uit de vele duizenden beelden de meest aansprekende op kleur en uitstraling en creëerden tientallen unieke wandontwerpen en glasfolies. In samenwerking met M2printing werden de materialen en juiste printtechnieken gekozen en het resultaat zorgt voor een werkomgeving die inspireert en laat zien waar het bij Naturalis echt om draait: de passie voor natuur en het behoud van biodiversiteit.

Ook voor de buitenzijde werd door de verantwoordelijke aannemer De Toekomstgroep gekozen voor samenwerking met M2 Printing. Na een aantal weken voorbereiding werd in een paar spectaculaire montagedagen het zeer grote frame met doek van 20 meter x 20 meter door een team van abseilers op de speciale siergevel gemonteerd.

Wij zijn natuurlijk niet objectief maar het nieuwe Naturalis museum is visueel, technisch en educatief zeer zeker een hoogtepunt, voor jong en oud een bezoek waard.

Gerelateerde producten

Naar boven
youtube