mysteryland vlag

BREAKING and AMAZING

Budget Banners is overgenomen door M2 Printing. Overname of toch niet?

Budget Banners is overgenomen door M2 Printing

De lancering van onze nieuwe naam en huisstijl is gebracht als een ‘overname’. Een gimmick die in de markt niet onopgemerkt is gebleven. Het zijn nog steeds Sander en Menno Muller die aan de touwtjes trekken bij het full-service signing- en printbedrijf in Enkhuizen. Het succes van ons bedrijf breiden wij natuurlijk graag zelf verder uit. De naam BudgetBanners voldoet niet meer. Door de enorme groei die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt vraagt ons merk nu om een bredere aanpak met een gerichte groeistrategie. Dankzij onze nieuwe identiteit en uitbreiding van het machinepark ontstaan er voor ons en voor onze klanten nieuwe mogelijkheden. In 2014 zullen wij u hierover regelmatig informeren.

Citaat van de broers: ”Voor ons de logische -next step- om onze visie en strategie waar te maken en onze kwaliteit en betrokkenheid bij onze opdrachtgevers zichtbaar te maken en te waarborgen. Deze stap is concreet en tastbaar.”

De afgelopen 10 jaar hebben de broers Muller gewerkt aan BudgetBanners, een formule waar ze aan begonnen met heel veel overtuiging. Hoge kwaliteit gekoppeld aan scherpe prijzen, flexibiliteit en een hoog niveau van dienstverlening. Een simpele strategie zou je zeggen, maar wel één die staat of valt bij de voorwaarde: Doe wat je belooft. Dat laatste deden ze en wel zeer consequent. Hiermee heeft BudgetBanners een sterke en duidelijke positie in haar markt veroverd.

Tijd voor de volgende stap vinden de Muller broers. Een stap die het logische gevolg is van hun altijd aanwezige drang naar innovatie, verbetering van structuren en vooral het zoeken en vinden van oplossingen voor hun opdrachtgevers.

Om deze stap kracht bij te zetten en als serieus punt in de tijd aan te geven hebben de Mullers ervoor gekozen om BudgetBanners op te laten gaan in een groter geheel. Een overkoepelende organisatie die de nieuwe waarden huisvest op een manier dat ze duidelijk zijn voor al hun opdrachtgevers en stakeholders. Vooral omdat het hier niet gaat om een eenvoudige huisstijl verandering of een andere manier van zeggen wat eigenlijk al jaren gedaan wordt. Nee, het gaat hier om een werkelijke verandering. Een nieuwe organisatie met een nieuwe structuur, waar BudgetBanners deel van uitmaakt. Onze opdrachtgevers hebben dat natuurlijk meer dan verdiend.

Deze nieuwe organisatie is een feit en heet: M2 Printing. Precies zoals u van ze gewend bent: direct, duidelijk en transparant.

Deze nieuwe aanpak biedt de broers de mogelijkheid om voor hun opdrachtgevers optimaal aandacht te geven aan een grote diversiteit aan producten en dienstverlening, optimaal aandacht te geven aan innovatie en bovenal samen met de klant toe te zien op de hoogst haalbare kwaliteit van ieder product en iedere toepassing.

Kort en goed: Amazing products, Amazing skills, Amazing technology, Amazing prints, Amazing guys, Amazing colors, Amazing sizes, Amazing people, Amazing campagnes.

Naar boven
youtube