mysteryland vlag

Amazing partner Ondernemersgala WF

Sander Muller, directeur van M2 Printing in Enkhuizen, kijkt nog steeds met trots terug op de uitreiking van de Runner-Up prijs 2014. “Voor een jong bedrijf als het onze, is het een mooie erkenning en een stimulans om het nóg beter te doen. Ik gun elk bedrijf zo’n mijlpaal en denk dat het Gala met de nieuwe opzet nog vele jaren een steun in de rug is voor ondernemend West-Friesland”


Aankleding

In 2014 won M2 Printing de Runner Up Award, een erkenningsprijs voor ondernemingen die nog geen tien jaar bestaan. Dit jaar is M2 Printing opnieuw de printpartner van het gala. Voor zowel het diner in Van der Valk Hoorn als het gala in het Park Schouwburg heeft M2 Printing de aankleding en signing verzord. Verschillende foto/perswanden sierden de locaties.

Organisatie

De organisatie van het gala is in handen van Stichting Ondernemersgala Westfriesland, een samenwerkingsverband tussen de zeven Westfriese gemeenten en het Westfriese bedrijfsleven.

"Wij zijn verheugd dat M2 printing is aangesloten als printpartner van het Westfries Ondernemersgala. De duidelijke manier van communiceren en levering van kwalitatief hoogwaardig materiaal zorgt voor een passende uitstraling van het gala."

Winnaars

Op donderdag 14 febrauri werden de prijzen verdeeld en wat was het een liefdevolle avond! De 28e editie van het Westfries Ondernemersgala was opnieuw een inspirerende, smaakvolle en vooral gezellige avond voor Westfriese ondernemers. De Rabobank West-Friesland Méér prijs 2019 gaat naar Van der Linden van Sprankhuizen. Sense Keukens mag zich dit jaar winnaar noemen van de WBG Runner Up prijs en Duijn Teamsport was het meest populair bij het publiek en won dus de Van der Valk Publieksprijs.
Naar boven
youtube