mysteryland vlag

Prachtige foto visuals in hoofdkantoor Tacx/Garmin

Muurvullende visuals

In opdracht van en in samenwerking met fotograaf Gerrit Schreurs is eind 2021 een groot gedeelte van het nieuwe hoofdkantoor van Tacx/Garmin in Oegstgeest voorzien van prachtige muurvullende visuals.

In de voorbereiding is er zeer veel tijd gestoken in een hoge kwaliteit van fotografie en beeldbewerking, die op ons gesublimeerde blackback doek al hun schitterende kleuren tonen. Het frame is door het exact inmeten van de muren vrijwel niet zichtbaar, waardoor de beelden in dit nagelnieuwe pand nog meer de aandacht opeisen. Daarbij is ook bij de inrichting rekening gehouden met de visuals die in de kantoren zijn geplaats, waardoor een prachtig geheel ontstaat, passend bij een multinational als Tacx/Garmin.

Tacx/Garmin

Tacx® is een innovatief Nederlands bedrijf met een grote passie voor sport en prestaties. Elke afdeling, van inkoop en productie tot productontwikkeling en logistiek, wordt gedreven door deze passie. Hun doel is eenvoudig: Innovatieve, hoogwaardige producten ontwikkelen die inspireren om grenzen te verleggen. Tacx trad toe tot de Garmin familie toen ze werden overgenomen in 2019.

Foto's

De prachtige foto's zijn gemaakt door Cor Vos (de actiefoto's van de rondes) en Gerrit Schreurs (de Tacx product-detailfoto's).
Naar boven
youtube