PasGarantie op Peesdoeken

M2 PasGarantie

Problemen met peesdoeken die niet passen?

Het is zeer frustrerend dat bij montage van een peesdoek, een dag voor de opening van de beurs, het peesdoek niet blijkt te passen. Of dat alle filialen de nieuwe campagne in de winkel hebben hangen, behalve bij het top-filiaal, waar de peesdoeken echt niet in het frame passen.

Pas Garantie* Op elk formaat peesdoek

Van binnenkomst, tijdens de productie, bij afwerking maar ook bij logistiek worden alle orders bij M2 Printing op- en nagemeten. Daarmee zijn we er zeker van dat de maatvoering, conform de  opdracht, klopt. Daarom geven wij Pas Garantie. Als jij in het bezit bent van de M2 Pas Garantie en je loopt tegen het probleem aan dat jouw peesdoek niet past dan is het onze hoogste prioriteit om jouw probleem direct op te lossen. Voor de Pas Garantie pashouders hebben wij een speciaal Alarmnummer in geval van calimiteiten.

Vraag daarom, voor alle zekerheid, nu de GRATIS Pas Garantie aan.

Vraag gratis de M2 PasGarantie aan!

Voorwaarden PasGarantie

Bij M2 Printing worden alle peesdoeken nagemeten. Hierdoor kunnen wij voor 99% van de doeken de pasgarantie afgeven. Toch zijn er altijd (externe) uitzonderingen waardoor het doek niet past.
  • Bij Deco Blackback Sublimatie doeken moet het materiaal minimaal 2 dagen rusten voordat de doeken geconfectioneerd kunnen worden. Hierdoor is de productietijd minimaal 4 werkdagen.
  • Bij een lage temperatuur (< 10°C), kunnen de doeken niet gemonteerd worden (i.v.m. stijfheid en rekbaarheid materiaal).
  • Door grote temperatuurwisselingen  kan het materiaal een onregelmatige rek/krimp krijgen.
  • Onder voorbehoudt van technische wijzigingen door leverancier materiaal
  • Bij sublimatie peesdoeken langer dan 16meter adviseren wij één (korte) zijde niet te voorzien van een gestikte pees. Deze zijde voorzien we van extra beeldn en snijden we schoon af. We leveren een inslagpees mee. Het doek wordt strakgetrokken en de inslagpees ingeslagen. Door de pees samen met het doek in het profiel te slaan, spant het doek zich mooi strak over het textielframe. Het in overmaat uitgevoerde doek wordt vervolgens afgesneden.
Naar boven
youtube